середа, 6 липня 2016 р.

 

Конституція України – перепустка у світ гідного життя

 

Аби нас хтось запитав, яка пора року є найсприятливішою для України, ми без сумніву відповіли б, що це, звичайно, літо, адже скільки важливих подій в історії нашої держави пов’язані саме з цією порою! Власне, саме створення нашої державності нерозривно пов’язане з літніми місяцями: 28 червня – День Конституції України, 23 серпня – День Державного Прапора та 24 серпня – День Незалежності України, адже тоді Україна стала суверенною, незалежною, демократичною, соціальною, правовою державою, визнала людину найвищою соціальною цінністю.

Готуватись до циклу державних свят (День Конституції, День Державного Прапора, День Незалежності України) працівники бібліотеки-філії №5 для дорослих м. Берестечко почали заздалегідь. Насамперед, ми оновили національну символіку у бібліотеці.

 
 
Напередодні державного свята на абонементі бібліотеки пропонувалася до перегляду книжкова виставка: «Конституція України – перепустка у світ гідного життя», а література, яка була представлена на виставці, надала можливість кожному ознайомитися з важливим значенням Конституції, в якій закріплено право українського народу мати власну державу.
 
 
 

 
 


 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар