середу, 5 жовтня 2016 р.


Свято хранителів мудрості


Якщо забракне серцю таємниць,
Захочеш доторкнутися святого,–
Пройди поміж тісних рядів полиць,
Торкнися книги – джерела усього.
 
 

30 вересня – особлива дата для бібліотекарів, адже саме у цей день бібліотечні працівники відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Ми пишаємося тим, що вся Україна цього дня відзначає це свято як вияв глибокої поваги до нашої праці.

Ми пишаємося тим, що ми – бібліотекарі, адже ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова, - що може бути достойнішим?

Хтось із мудрих сказав: „Бібліотекар – це не професія, а стан душі, а ще – знахар”. Це насправді так, бо якщо в аптеці чи лікарні вам полікують тіло, то в цьому храмі – душу.

 
З нагоди свята дирекція Горохівської ЦБС зібрала усіх бібліотекарів нашого району у актовій залі ЦРБ. Зі щирими побажаннями виступили голова райдержадміністрації Любов Матвєєва, голова районної ради Тарас Щерблюк, міський голова Віктор Годик.
 
Начальник відділу культури Д.І. Колесник відзначила важливий внесок бібліотекарів у підвищенні культурного рівня українців та побажала здоров’я, радості, оптимізму, сонячних днів, мирного неба і мирної землі під ногами.
 
Великою приємністю для нашої завідуючої бібліотекою Людмили Віняр стала нагорода грамотою за значний внесок у розвиток бібліотечної справи в районі та високий професіоналізм.
 
 
 

Теплі та щирі привітання лунали від директора Горохівської ЦБС Л.Й. Лищишиної, яка побажала усі, хто любить і шанує книгу, доброго здоров’я, щасливих відкриттів непрочитаних сторінок і творчих успіхів для блага української держави.
 

Урочистості завершилися святковим концертом, який подарували  працівники районного будинку культури та викладачі Горохівської музичної школи, що безумовно додало гарного настрою всім любителям книги.

 
 
 
По закінченню концерту нас переповнювало море емоцій. Хочемо подякувати нашій дирекції та організаторам концерту за щирі привітання. Неймовірно приємно, що нас оточили теплотою слів в такий чарівний і дивовижний день. В свою чергу, хочемо побажати всім, хто любить і цінує достовірне джерело знань — книгу:
Не оминайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки.
Нема прекрасніших доріг,
Ніж в цей вселюдський храм науки!

 
 

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар